Мій список блогів

пʼятницю, 18 грудня 2015 р.

ЙДЕ ДО ДІТОК СВЯТИЙ МИКОЛАЙ

Незабаром до нас прийде одне із найсвітліших та найрадісніших свят – день Святого Миколая. Це час коли кожен з нас сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише Святому. А скільки приємних хвилювань приносить дітям очікування цього чудового свята. Адже вони добре знають, що за свої хороші вчинки Добрий Святий щедро обдаровує  їх подарунками.
Напередодні свята вихованці групи «Грайлик» (вихователь Селедець Н.А.) ДНЗ №4 завітали у Православний центр Преподобного Іова Почаївського (настоятель отець Вадим Семчук). Вітаючи їх діти недільної школи центру підготували цікаву виставу, під час якої у віршах та піснях прославляли  Угодника Божого Миколая. Бібліотекар Лариса Крилова розповіла дітям про цього Святого, про його жертовні вчинки во ім’я добра і милосердя. Після цього з’явилися  посланці із неба ангели та разом із дітьми закликали Святого Миколая (роль якого чудово зіграв Ковальчук В.М.). З великим нетерпінням чекали на нього діти, адже старанно готувалися до цієї зустрічі. Дідусеві Миколаєві вони розповідали вірші, молитви та співали пісні. А за ці старання отримали від нього солодкі подарунки, які люб’язно надав для діток підприємець Бадзюнь Віталій Миколайович, за що працівники міської бібліотеки для дітей висловлюють йому велике спасибі.

 

На закінчення свята діти приклалися до ікони Чудотворця Миколая і разом із вчителем Православного центру Ковальчук Світланою Костянтинівною піднесли молитву до цього святого Угодника Божого.

 

 

Тож хай добрий Святий принесе всім нам щастя і благополуччя. І нехай це свято стане для всіх нас святом Милосердя, Доброти, Прощення і Любові до ближнього
У бібліотеці для читачів організовано тематичну поличку «Від Миколая до Різдва», переглянувши яку діти дізнаються багато цікавого про ці чудові зимові свята. Запрошуємо всіх до нас в бібліотеку.