Мій список блогів

суботу, 4 квітня 2015 р.

Калоші щастя великого казкаря


    2 квітня минуло 210 років від дня народження великого казкаря Ганса Кристіана Андерсена. І хоча пройшло з тих пір не одне століття, змінилося життя на землі, пішли в небуття декілька поколінь людейзате тільки справжні великі творіння надовго пережили своїх творців. І яскравим тому прикладом є його казки.
    Для того, щоб популяризувати творчість цього письменника у загальноосвітній школі 7 разом із учнями 3-А класу (класний керівник Тимчук Н.Є.)  був проведений літературний вернісаж «Калоші щастя великого казкаря».
    Бібліотекар Лариса Крилова розповіла дітям про те, яким важким та терннистим шляхом пройшов Андерсен перш ніж до нього прийшло світове визнання, та його твори стали улюбленими для багатьох дітей.
    Після цього діти «відправилися у подорож» по країні його казок. Під час такої «подорожі» вони відгадували загадки, приймали участь у літературній вікторині та вголос зачитували уривки із творів цього казкаря.
    Ці казки не залишили їх байдужими, адже незважаючи на тещо минуло багато часу з їх створення вони не втратили актуальності і сьогодні. Тому що вони нас вчать бути добрими, сміливими, ніколи не втрачати надії та впевнено йти до своєї мети.