Мій список блогів

четвер, 27 листопада 2014 р.

Перша річниця пункту вільного доступу до мережі Інтернет




26 листопада 2013 року у міській бібліотеці для дітей відбулося відкриття пункту вільного доступу до мережі  Інтернет, в якому  всі мешканці нашого мікрорайону мають змогу безкоштовно користуватися інтернет – послугами.
Відкриття пункту  стало значною подією в житті бібліотеки та її користувачів.  І від початку своєї діяльності та протягом цілого року,  пункт вільного доступу до мережі Інтернет надзвичайно швидко сформував контингент користувачів, які помітно збільшилися.
Інтернет допомагає задовільнити найрізноманітніші запити користувачів на інформацію , в тому числі і на ту, що відсутня в бібліотеці. А питання з якими звертаються користувачі різноманітні: від типових, простих до найскладніших: це і перегляд політичних та економічних новин, пошук рефератів,  застосування новітніх технологій у медицині, пошук  різноманітних текстів  тощо. Користувачам надаються послуги із запису інформації  на оптичний диск та флеш носії, роздруківку матеріалів, набір тексту.    
            
 
В нашому пункті завжди багатолюдно, тут діти грають інтернет-ігри , спілкуються в програмі Skype, приймають участь у конкурсі малюнка за допомогою програми Paint, відбуваються масові заходи, екскурсії, майстер – класи тощо.