Мій список блогів

середу, 26 листопада 2014 р.

Богдан Козіброда. Він гідно представив Волинь


В рамках проекту «Україна читає дітям» в міській бібліотеці для дітей відбулася зустріч з Богданом Козібродою, учнем  10-Б класу ліцею-інтернату Волинської обласної ради.
Богдан два роки поспіль був призером ІУ етапу Всеукраїнської  олімпіади з хімії, призер олімпіади з математики в області. Два роки був стипендіатом міського голови,  і на сьогодні отримує стипендію президента України. Про нього писали часописи «Волинь-нова» та «Наше місто».
«Як досягти таких успіхів; що для цього потрібно; чому саме хімія; щоб ти попросив у президента, якби з ним зустрівся; чи любиш «їсти хімію»; які книги любив читати у дитинстві; якби мав вільний час, то яку художню книгу ти би прочитав» – такі  та інші запитання ставили учні 6-А класу гімназії (класний керівник С.Й.Кулик), які завітали на зустріч.  Богдан цікаво відповідав на кожне поставлене йому запитання,та зачитав уривок із  своєї улюбленої  книги Дж. Ролінга «Гаррі Поттер».
Як сказав Василь Сухомлинський «Обдарованість – це маленький паросток, який ледь проклюнувся із землі й вимагає до себе величезної уваги. Необхідно пестити, шукати, доглядати за ним, щоб виріс і дав рясний плід …». Тож побажаємо Богдану успіхів у навчанні та досягнені своє мети, адже талановиті  діти, талановиті в усьому.