Мій список блогів

неділю, 16 листопада 2014 р.

Краєзнавчий день у бібліотеці


Волинь... Прадавня українська земля, край небесно-чистих озер і віковічних лісів, батьківщина талановитих і працьовитих людей.
Нещодавно у нашій бібліотеці пройшов День краєзнавства «Мій рідний  край до тебе серцем лину».  В рамках дня було проведено багато цікавих заходів.
А саме:
Учні 4 – А класу гімназії (класний керівник Редько С. М.) разом з бібліотекарем Л. В. Криловою здійснили краєзнавчу мандрівку «У бібліотеці побувай та дізнайсь про рідний край». Під час цієї мандрівки учні дізналися про географічні особливості нашої області, про цікаві місця, в яких варто побувати.
 
 
А для учнів 5-6 класів бібліотекарем Л. В  Левосюк була проведена вікторина «Землі моєї самоцвіти». Відповідаючи на запитання вікторини, діти дізналися багато цікавого про наших відомих земляків, які прославили свій край.
Щоб учні більше знали  про наш край, відомих людей   землі волинської, завідувач міською бібліотекою для дітей  В. В Ярмолюк ознайомила учнів з книгами, які виставлені на книжковій  виставці «Земле Волинська, рідний мій край».
   

Про те, як користуватися краєзнавчою картотекою, та  знайти потрібну інформацію у цій картотеці, діти дізналися з консультації, яку надала  бібліотекар Л.В.Левосюк, та спробували самостійно відшукати потрібну тему.