Мій список блогів

пʼятницю, 17 грудня 2021 р.

ЗНАЙДИ СВОЮ КНИЖКУ

 


       Не зважаючи на примхи погоди,  вже у повітрі відчувається запах новорічно-різдвяних свят. В  кімнаті  пахне мандаринками й гілочками ялинки? Тоді для святкового настрою вам залишилось тільки одне: різдвяна книжка, яка подарує ще більше затишку й магії.

У Національний тиждень читання під гаслом #Знайди_Свою_Книжку  пропонуємо вам різдвяні книжки, які надійшли до бібліотеки за Програмою поповнення бібліотечних фондів Українським інститутом книги.

Амргейн А.  Гість на Різдво/ А. Амргейн; переклад з англійської. – Харків : Vivat, 2021.- 60 с.:іл.

Ох, що це так яскраво засяяло вдалині? Може, це різдвяна зірка принесла добру звістку? Чи хтось добрий з усміхненими очима простує до вашого дому, щоб розділити святкову вечерю? Різдвяної ночі стають дива. Про це знає ведмедик, що живе самотньо в незнайомому лісі, але так хоче, щоб до нього на святкову гостину завітали всі звірята. Знає про це і маленький зайчик Вухань, який у пошуках різдвяного сяйва оббіг усіх друзів. Дізнаєтесь про це і ви, коли прочитаєте ці навдивовижу світлі й зворушливі історії.

     Найкращі різдвяні історії/ Переклад. з англ. Д. Мурмуєнко. – Київ.: Видавнича група КМ-БУКС, 2021. – 352 с.: іл.

До цієї збірки увійшли скорочені перекази творів відомих казкарів і письменників. Малий читач довідається, як сніговики готувалися до справжнього конкурсу краси, як Санта Клаус відпочиває після Різдва, а ельфи трудяться на іграшковій фабриці і ще багато-багато цікаво…

Тож готуйте какао й обирайте саме вашу книгу!