Мій список блогів

вівторок, 14 грудня 2021 р.

ЯК ОБРАТИ ІДЕАЛЬНУ КНИГУ ДЛЯ…

 

Національний тиждень читання продовжується. Це особливий час, коли читачі, письменники, видавці, бібліотекарі, книгарні об’єднаються навколо книги та читання. І сьогодні в міській бібліотеці для дітей рекомендує книги читачка Філінович Оля.

   Серія книг «Зося з вулиці Котячої» — 9 книг

Книги цієї серії розповідають про кумедні пригоди дівчинки Зосі та її чудернацької родини. Тут ви познайомитеся з тіткою Зосі - творчою Маліною, двома кузенами - боягузом Михасем і наївним Кшишем, їхнім навіженим собакою і багато з ким ще. Ви здивуєтесь із того, як Зося заклинає світ, і дізнаєтесь, що з цього виходить. А ще навчитеся всиновляти котів! Також на вас чекає багато несподіванок: конкурс на Павуче Обличчя Року, труп на сходах, танці з пралками і навіть зустріч із таким собі Безпанцировим!

Серія книг «Як приручити дракона» — 12 книг

"Як приручити дракона" - серія із 12 книжок, що написані британською письменницею Крессидою Ковелл. У вигаданому світі вікінгів описуються пригоди головного героя Гиккуса, простого хлопчика, який з часом набуває звання зашіптувача драконів та великого майстра на мечах, та отримує нове ім'я - Гиккус Стріхітливий Окунь.