Мій список блогів

понеділок, 18 березня 2019 р.

У НОВОВОЛИНСЬКІЙ МІСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ ДЛЯ ДІТЕЙ РОЗПОЧАВСЯ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ДИТЯЧОГО ЧИТАННЯ

18 березня у міській бібліотеці для дітей стартував Всеукраїнський тиждень дитячого читання під гаслом «Запрошує весна у світ книжковий». На свято завітали учні 4-А та 4-Б класів ЗОШ №7 (класні керівники Н.П.Магера та Н.М.Денисюк) та заступник директора з навчально-виховної роботи  ЗОШ №7 Л. Я. Левчук.






Цікавим та насиченим було свято. Діти дізналися про святкування Тижня, звідки книга прийшла до людей, познайомилися з хлопчиком Нечитайлом (Л.М. Свинарчук, вчитель фізкультури ЗДО №4) та Чарівницею (Анна Крилова), послухали розповіді Казкарки (О.В.Рябая, бібліотекар МБД) про книги,  із задоволенням приймали участь у різноманітних вікторинах, конкурсах, іграх, та переглянули лялькову виставу «Як звірята книгу лікували».









Свято закінчилося. Усі присутні сьогодні отримали заряд бадьорості, позитивну енергію і відкрили для себе щось нове, цікаве і незвичайне.
Тож чекаємо на юних книголюбів упродовж всього тижня, щоб знову відправитись у нові, цікаві та захоплюючі подорожі по безмежній Книжковій країні, де кожен читач відчує себе бажаним гостем.