Мій список блогів

пʼятницю, 22 березня 2019 р.

БІБЛІОТЕКА ЯК МАЙДАНЧИК ДЛЯ ТВОРЧОСТІ

Традиційний Всеукраїнський тиждень дитячого читання вкотре покликав в бібліотеку юних читачів на цікаві зустрічі з книгою, з творчістю. Спілкування з письменниками, конкурси, вікторини, літературні ігри – всі ці заходи направлені на розвиток здібностей, талантів, реалізацію дитячих уподобань.
Сьогодні сучасна бібліотека може надати дітям безліч можливостей для розвитку творчості, фантазування. І це не лише добре сформований фонд літератури та періодичних видань. Перш за все, це можливість спілкуватися, навчатися один у одного, демонструвати власні досягнення на виставках бібліотеки, відкривати власні нові можливості.
 В цей тиждень особливу привабливість та захоплення викликала персональна виставка робіт юної читачки Альбіни Ільницької (учениці 6-го класу ЗОШ І-ІІ ст. с. Низкиничі), якою мали можливість насолоджуватись усі відвідувачі дитячої бібліотеки. Дівчинка вміло працює з папером, бісером, нитками, а ще гарно малює, створюючи власні композиції. Всі дитячі вироби – це поклик душі і серця, бажання творити, фантазувати. Роботи на виставці створили дивовижну гармонію – багатство барв, довершене споріднення кольорів.
Хочеться вірити, що творча стежинка Альбіни знайде своє продовження в нових доробках.