Мій список блогів

неділю, 28 жовтня 2018 р.

ЧИТАЙ, МАЛЮЙ, ТВОРИ


Сьогодні бібліотека для дітей не лише книжковий дім, а й центр пізнавальної, дозвілевої діяльності підростаючого покоління, підтримки різних видів дитячої творчості, у тому числі літературної. А ще сучасна бібліотека у нашому сьогодення – це синтез книжок, комп’ютерів, зустрічей, спілкування, навчання, ігор. Тому, без перебільшення, можна сказати, що значення книгозбірні, як центру творчого спілкування стає дедалі важливішим.
І саме з цією метою завітали до Нововолинської міської бібліотеки для дітей на острівок фантазій «Читай, малюй, твори»  учні 2-А класу Нововолиської гімназії разом з класним керівником Вітою Анатоліївною Тарасюк, який відбувся в рамках гуртка «Юні бібліотекарі». Разом з бібліотекарем Ларисою Криловою діти  «занурилися» у читання, малювання та виготовлення саморобок. Усім було весело та затишно, що зовсім не помітили , як пролетів час.




Цей захід подарував малечі добрий, гарний настрій та теплий і сонячний відбиток  добра та світла. А ще це чудова можливість спілкуватися, навчатися один у одного, демонструвати власні досягнення на книжкових виставках нашої бібліотеки, брати участь у конкурсах і відкривати власні нові можливості.