Мій список блогів

неділю, 21 жовтня 2018 р.

ХОДИТЬ ОСІНЬ ПО САДАХ – ГАРНА, ЧОРНОБРИВА

Ходить осінь по садах
Ходить усміхається
Ніби в казці швидко так
                                   Кольори міняються
Осінь... Золота, пишна, щедра, багата. Такими словами називають її люди. Осінь — щедра господиня. Вона пригощає нас рум’яними яблуками з медовими грушами, гарбузовою кашею з квашеною капустою. Осінь-чарівниця одягає ліс у золоті шати і застеляє землю яскравим кольоровим килимом.
Для того щоб пізнати чарівність цієї казкової пори, любити природу та вчитись спостерігати за нею бібліотекар Лариса Крилова для діток школи ранньої творчої орієнтації дошкільнят «Пізнай себе», яка діє при Нововолинському центрі дитячої та юнацької творчості) (керівник гуртка Світлана Костянтинівна Ковальчук) провела осінню мозаїку «Ходить осінь по садах – гарна, чорнобрива». Бібліотекар познайомила маленьких «Пізнайків» із змінами в природі, які відбуваються восени та розповіла цікавинки про тварин і рослин, народні прикмети передбачення погоди.
Завітали до малят і сама винуватиця свята - щедра Осінь, разом з мешканцем чарівного лісу Зайчиком (ролі яких чудово зіграли учасники драматичного гуртка НЦДЮТ Анна Крилова та Марія Киричук), які розважала дітлахів веселими іграми та забавами, загадували їм загадками та вчили розпізнавати овочі та фрукти. Діти теж ретельно готувалися до зустрічі із чарівницею Осеню. Вони розповідалии віршики та заспівали чудову пісню про Красуню Осінь. А за ці старання Осінь пригостила їх щедрими своїми дарами.











Тож насолоджуймося чудовою золотою осінню, бо вже до зими недалеко.
А для того, щоб більше дізнатися про цю пору року у відділі обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів організовано книжкову виставку «Осінь».