Мій список блогів

четвер, 11 жовтня 2018 р.

СПІВПРАЦЯ ШКОЛИ, БІБЛІОТЕКИ ТА ПОЛІЦІЇ – ЗАПОРУКА УСПІШНОЇ ПРОФІЛАКТИКИ ПРАВОПОРУШЕНЬ


Для того, щоб сформувати в школярів позитивний імідж поліції так, щоб її розглядали як людей, які можуть допомогти тим, хто потрапив у біду та таких, кому можна довіряти і з метою посилення профілактичної роботи з запобігання правопорушенням та злочинності бібліотекар Лариса Крилова разом з учнями 4-Б класу ЗОШ №7 і класним керівником Наталією Петрівною Магерою побували в Нововолинському відділі поліції.
Спочатку бібліотекар Лариса Крилова розповіла дітям про історію ухвалення «Конвенції про права дитини», ознайомила з основними правами дитини та з прикладами їх порушення в Україні.

З обов’язками дітей та наслідками їхнього невиконання юних учасників заходу ознайомив старший ДОП Нововолинського ВП Володимир-Волинського ВП ГУНП у Волинській області Оксана Сергіївна Цицора, а начальник сектору превенції Нововолинського ВП Володимир-Волинського ВП ГУНП у Волинській області Василь Степанович Милацький разом з учнями нагадав правила дорожнього руху, дорожні знаки та сигнали світлофора. Цікавим для школярів стала демонстрація зброї та спецзасобів, які знаходяться на озброєнні в поліції.






Закінчилася зустріч на подвір'ї поліції, де школярі мали змогу оглянути поліцейський автомобіль та уявити себе на місці правоохоронців.