Мій список блогів

четвер, 27 вересня 2018 р.

БІБЛІОТЕКА У ЧАСІ І ПРОСТОРІ

В осінньо-погожий, золотавий останній день вересня відзначається ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ БІБЛІОТЕК – чудове свято не тільки бібліотечних працівників, а й  усіх шанувальників книги.
26 вересня працівники міської бібліотеки для дітей провели День відкритих дверей під гаслом «Книжковий дім відкритий всім». Щоб цей день надовго залишився в пам’яті наших користувачів, бібліотекарі доклали чимало зусиль, винахідливості, уміння. Вже з перших кроків у бібліотеці на відвідувачів очікували сюрпризи – у святково оформленому абонементі численні гості бібліотеки із здивуванням та радісними посмішками зупинялися біля книжкової інсталяції, де книги стали матеріалом для створення привабливого образу українського читача: гарного, сильного, розумного, начитаного.
Та не тільки дизайном приміщення вражали бібліотекарі своїх користувачів. До свята працівники дитячої книгозбірні підготували низку заходів, а саме:  презентацію бібліотеки «Невідома бібліотека», яку  провели для найменших наших користувачів, вихованців ЗДО №4 логопедичної групи «Вишиванка» (вихователь Л.А.Шворак, помічник вихователя Г.В.Катан). Діти дізналися: Що таке бібліотека? Які книги, журнали, газети отримує бібліотека? Хто створює книги? Що таке «Книжкова лікарня»? Кожному учаснику заходу бібліотекарі вручили «солодкий вузлик на пам’ять»; прогулянку по бібліотеці «Тут живуть найцікавіші книги» здійснили учні 5-6 класів ЗОШ №7 та Нововолинської гімназії; літературну імпрезу «Людина великої любові і добра» присвячену 100-річчю від дня народження В.О.Сухомлинського. На захід завітали учні 4-Б класу гімназії (класний керівник С.М.Редько).







Особливістю цьогорічного свята став хіт – парад читацьких думок «Я люблю свою бібліотеку», де  користувачі бібліотеки поділились своїми думками про роль книги в їхньому житті, розповіли про свої улюблені книги та написали, за що люблять бібліотеку.



Протягом дня гостям та відвідувачам було представлено фотосушку «Бібліотека в об’єктиві».


Всім охочим було запропоновано зробити селфі з улюбленою книжкою чи з тою, яку читає зараз.
Фоторепортаж «Селфі з книгою».






Будь-яке свято – це багато вірних, щирих друзів. Ми щиро вдячні нашим постійним користувачам за відданість бібліотеці. Нехай дорога до бібліотеки завжди буде жаданою, такою, що дає передчуття радості від хвилюючої зустрічі з джерелами людської мудрості.




PS: щиро дякуємо всім нашим читачам за теплі і щирі слова, за ваші вітання, світлі побажання та подарунки.