Мій список блогів

неділю, 21 січня 2018 р.

ЗИМОВІ КАНІКУЛИ У БІБЛІОТЕЦІ

Зима - найвеселіша і найцікавіша пора року! Скільки свят і розваг вона дарує дітям.
Це зустріч Нового року із красунею ялинкою, веселі колядки на Різдво, катання на лижах, ковзанах, санях, веселі гірки, снігові фортеці, чарівні і загадкові бабусині оповідання! Не забували діти і про книгу та бібліотеку.
Під час зимових канікул у міській бібліотеці для дітей були проведені цікаві заходи для читачів. Новорічний калейдоскоп «Зима прийшла з веселими святами» ознайомив всіх присутніх з Різдвяними святами. Маленькі читачі почули  біблійну історію про народження Спасителя, чому Йосип та Марія відправилися саме до Віфлеєму, хто перший дізнався про велику подію, якими були перші дари Сину Божому. А ще кожен присутній розповідав колядку чи віршик про Новий рік.

Бібліопосиденьки «Старий рік у ноги, Новий у пороги» зібрав членів гуртка «Юний бібліотекар» на своє чергове новорічне засідання. Діти поділилися, як святкували Новий рік, Різдво, Старий Новий рік. Щедрували, промовляючи чарівні слова, щоб злі сили не приступали, щоб урожай був гарний, гроші щоб у хаті трималися, і позичати їх не доводилося.
Після розваг всі відвідувачі мали гарний  святковій настрій та плани на нові зустрічі.