Мій список блогів

пʼятницю, 6 жовтня 2017 р.

ЗУСТРІЧ З НІНОЮ ГОРИК

 5 жовтня у Нововолинській міській бібліотеці для дітей відбулась цікава та захоплююча зустріч із поетесою, волинянкою, членом Національної спілки письменників України, лауреатом літературно-мистецької премії імені Марка Вовчка, літературної премії «Благовіст», обласної освітянської премії імені Лесі Українки, заслуженим  вчителем України Ніною Петрівною Горик.
В цей день до бібліотеки завітали учні 7-8-х класів ЗОШ № 3,7 та Нововолинської гімназії, члени літературно-мистецької вітальні «Мамина криниця», вихователі ДНЗ №4, завідувачі та бібліотекарі Нововолинської ЦБС.
Ведуча заходу Валентина Ярмолюк ознайомила всіх присутніх з життєвим і творчим шляхом поетеси, розповіла про її творчий доробок. Ніна Петрівна поділилася своїми новими напрацюваннями, зачитала вірші, які ввійшли до її збірок поезій «Волинь моя, воле…», «Територія слова», «Повернення мавки», «На ниточці родоводу», «Як у картоплі народились картоплята».

Маленькі користувачі бібліотеки Арсен Мельник та Анна Крилова продекламували вірш «Кульбабчині настрої».
 Олександр Пилипович Каліщук заспівав пісню, яку написав на слова Ніни Горик, і побажав поетесі  «подальших успіхів у Ваших починаннях. Нехай Ваша письменницька праця завжди буде цікавою, сучасною, актуальною і правдивою».

Здоров’я, добра, творчої наснаги, нових збірок Ніні Горик бажали Ярослав Гиць, Леонід Дудар, отець Віктор Мельник, завідувач ДНЗ №4 Людмила Могіль.

Всі присутні переглянули слайд-презентацію «Шукати істин дорогі коралі…» та прослухали пісню Світлани Кресак про Волинь на слова Ніни Горик «Гостям». Бажаючі мали змогу придбати книги з автографом, та сфотографуватися на згадку з автором.


На закінчення зустрічі організатори заходу подякували гості за ці приємні моменти спілкування і побажали Ніні Петрівні нових здобутків на творчій ниві, щоб досягнення цілей відкривало нові горизонти, та щоб всі несподіванки були лише на краще.