Мій список блогів

середу, 4 січня 2017 р.

ВЕСЕЛІ ПОСИДЕНЬКИ З ДІДОМ МОРОЗОМ

Новорічні свята - найулюбленіша пора року для малечі. Адже тільки на Новий Рік хлопчики та дівчатка чудово знають, що отримають подарунки від Діда Мороза, на які чекали цілий рік. Це свято сповнене веселощами, піснями, новорічними віршами і новорічними загадками. Саме такої казково-новорічної пори зібралися учасники гуртка «Юні бібліотекарі» на веселі посиденьки «Загадки Бабусі-Зими». Бібліотекар Лариса Крилова, перевіряючи дітей на ерудицію та кмітливість загадала їм багато різноманітних загадок. Але маленькі гуртківці вкотре довели свій інтелект та дотепність, тим самим швидко відгадавши всі загадки.
За те, що вони так чудово впорались зі всіма завданнями на свято завітав Дід Мороз (І.В. Чепурна) та обдарував всіх солодощами. І у приємній та затишній атмосфері кав’ярні «Франсуа», що у нашому місті всі разом весело і радісно провели час. А досхочу погравшись та порозважавшись, на дітлахів чекало ще й солодке частування від цього закладу. Тож хочемо висловити слова вдячності адміністратору кав’ярні «Франсуа» Юлії Ліпатніковій та всім працівникам  за чудову можливість побувати у цьому надзвичайно прекрасному закладі і поласувати різноманітними смаколиками.


А у відділі обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів розгорнуто книжкову полицю про прекрасну зимову пору «Біла казка зими», ознайомившись із якою кожен зможе знайти багато цікавого.