Мій список блогів

вівторок, 14 червня 2016 р.

ЖУРНАЛЬНИЙ КАЛЕЙДОСКОП «ПОДОРОЖ СТОРІНКАМИ «КОЛОСКА»»

Нарешті настала довгоочікувана пора літніх канікул. Діти мають можливості досхочу відпочивати, спілкуватися з друзями та займатися своїми улюбленими справами. Звісно цей цікавий час не можна аж ніяк марнувати, а треба провести його з користю, «озброївшись» знаннями та вміннями на слідуючий  навчальний рік.  Саме з цією метою у Нововолинській міській бібліотеці для дітей для користувачів 1-4 класів було проведено журнальний калейдоскоп «Подорож сторінками «Колоска»».
Бібліотекар Лариса Крилова провела знайомство із цим чудовим журналом, який уже протягом десятьох років радує нас своїми цікавими матеріалами та публікаціями. Слід зазначити, що це єдиний в Україні науково-популярний природничий журнал для дітей. У ньому можна знайти зерна знань з різних галузей природознавства. На сторінках журналу - історія винаходів і розповіді про знаменитих людей, головоломки й логічні задачі. А ще можна дізнатися про найбільші космічні тіла й найдрібніші живі організми, познайомитися з такими ж ровесниками, які досліджують природу. Крім того, на сайті «Колосок» можна знайти інформацію про міжнародні конкурс, які проводяться між школами.


     Поринувши у захоплююче читання матеріалів рубрик "Наука і техніка", "Жива природа", "Планета Земля", "Логіка і кмітливість", "Про все на світі",  маленькі «природолюби» довідалися більше про себе та навколишній світ та долучилися до інтелектуальних конкурсів. Після цього з великим ентузіазмом вони  взялися за виготовлення цікавих саморобок, моделей природних явищ та приладів, які є наведені у кожному номері.


     Отож неодмінно читайте цей чудовий журнал. Та з його допомогою  пізнавайте  такий прекрасний навколишній світ.