Мій список блогів

середу, 30 вересня 2015 р.

ЗУСТРІЧ З ПРАЦІВНИКАМИ ПРАВООХОРОННИХ ОРГАНІВ

 «ЩО БУДЕ, ЯКЩО … ». Під такою назвою  нещодавно у міській бібліотеці для дітей відбулась зустріч учнів 6-Б класу ЗОШ №7 (класний керівник Н.П.Цеголко)  з начальником  сектору кримінальної міліції у справах дітей Володимиром  Морисом  та головним  спеціалістом  служби у справах дітей виконавчого комітету Нововолинської міської ради Наталією Сидор. Гості  розповіли дітям  про відповідальність за ухилення від встановлених судом обов’язків, вчинення адміністративних правопорушень  злочинів, роз’яснили порядок і умови відбування іспитового строку та призначених покарань, надали  інформацію щодо пропаганди здорового способу життя.
Зустріч  проходила жвавим діалогом.  Дітей цікавило усе:   що відрізняє правомірну поведінку дитини від неправомірної, яка межа між такими діями, що буде, якщо образиш товариша, що спричиняє юридичну відповідальність, які можуть бути небезпечні протиправні вчинки, що буде, якщо зробиш маленьку крадіжку.
На закінчення заходу завідувач бібліотеки провела вікторину по статтям Конвенції про права дитини.

У відділі обслуговування учнів 5-9 класів розгорнуто книжкову виставку «Для тебе і про тебе», де один із розділів присвячений відповідальності за правопорушення.