Мій список блогів

вівторок, 22 вересня 2015 р.

Осінь, мила чарівниця, на гостину всіх нас кличе

Ось і настала осінь. Пора, яку ще називають золотою. Вітаючи її, сонце позолотило верхівки дерев, розфарбувало  листя в яскраві, гарні кольори. Така краса навколо, що зачаровуєшся і милуєшся нею. Саме такої погожої осінньої днини вперше до міської бібліотеки для дітей прийшли вихованці групи «Веселка» (вихователь Глинь Г.В.) ДНЗ №4. Бібліотекар Лариса Крилова ознайомила діток із чарівним світом бібліотеки, повела  їх казковим лабіринтом книжкової країни.
Ну, а після цього Королева Осінь (учениця 7-А класу гімназії Попович Тетяна) запросила в гості у свої володіння в осінній парк. Він  радо зустрів нас, привітно зашурхотів різнобарвними листочками. А ще тут на малечу чекали різноманітні цікаві сюрпризи від Королеви - веселі ігри та конкурси. Діти теж старанно готувалися до цієї зустрічі, приготували Осені свої подарунки, розповідали вірші та співали пісні. А за їхню майстерність та кмітливість Королева щедро обдарувала своїми плодами: яблуками, грушами та персиками.
Свято закінчилося, але залишилося море позитивних емоцій. Діти цікаво та з користю провели час, тому що відпочили, насолодилися, і почастувалися дарами осені. І хай ця чарівна Королева буде для всіх нас прихильною, доброю, щедрою на радість і любов.