Мій список блогів

четвер, 7 травня 2015 р.

Семінар у міській бібліотеці для дітей

Відповідно до виконання плану роботи відділу культури на перше півріччя 2015 року, з метою підвищення фахового рівня бібліотечних працівників 6 травня на базі міської бібліотеки для дітей  відбувся ПРОБЛЕМНИЙ СЕМІНАР "ДОРОСЛІ РОЗМОВИ ПРО ДИТЯЧЕ ЧИТАННЯ" для бібліотечних працівників структурних підрозділів централізованої бібліотечної системи та шкільних бібліотекарів міста. 

У семінарі взяли участь заступник начальника відділу культури Олеся Іванівна Сословська, директор централізованої бібліотечної системи Світлана Іванівна Кухарук, вихователь – методист ДНЗ №4 Інна Володимирівна Чепурна, мама читачки міської бібліотеки для дітей Ніна Віталіївна Зьоменко.




Як привчити дитину до читання, як навчити її любити книгу, яким повинно бути дитяче читання, чи доречно читати книги дітям вголос йшла мова на семінарі, де своїми напрацюванням і досвідом поділилися бібліотекарі  Любов Приступа, Антоніна Костилєва, Олена Рябая, та бібліотекарі шкільних бібліотек.




В рамках семінару відбулася презентація книжкової виставки «Дівчаткам і хлоп'яткам, а також їх батькам», яку представляла бібліотекар міської бібліотеки для дітей Лариса Крилова, а учні 6-А класу ЗОШ № 7 (класний керівник О.М.Чемко) показали літературно – музичну композицію «Довіку матінку шануйте - свій найсвятіший оберіг», присвячену Дню матері.





Бібліотекарі міської бібліотеки для дітей познайомили своїх колег з розмаїттям нових книг для дітей, які виставлені на книжкових полицях бібліотеки.



Семінар закінчився обміном думками, обговоренням та підсумками роботи.