Мій список блогів

четвер, 7 травня 2015 р.

70 річчю Перемоги присвячено

Щороку в травні ми відзначаємо День Перемоги. Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війні 1939-1945 рр. Не щезне в пам'яті людській, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу - його битва, його перемога над фашистами та над червоною комуністичною гідрою, яка ще довгі роки по ІІ Світовій війні мучила Україну. Не можна забути тих, хто віддав своє життя для щастя інших.
Напередодні Дня Перемоги і примирення у міській бібліотеці для дітей пройшов вечір-пам'ять «Минають роки, минають віки, а подвиг житиме завжди». Учні 9-А класу ЗОШ №2 (класний керівник С.Г.Матейчук) читали вірші про Другу світову війну та про АТО, а завідувач бібліотеки познайомила дітей  з історією війни та подіями, які сьогодні проходять на сході нашої країни.

Хвилиною мовчання присутні вшанували усіх полеглих у цій війні та під час антитерористичної операції в Україні.





У відділі обслуговування учнів 5-9 класів влаштована тематична полиця «Війни не бачили, та знаємо, бо книги про війну читаємо», де всі бажаючі можуть переглянути книги даної тематики різних років видання.