Мій список блогів

середу, 28 січня 2015 р.

«Незвичайне – поряд»

      Ми всі живемо у світі див та таємниць. Роззирніться довкола - ви зрозумієте, що й сьогодні таємниць не поменшало. Існують загадкові та незвичайні рослини, тварини. Риби сидять на деревах, камені самі "переповзають" з місця на місце, а в морях досі живуть доісторичні чудовиська... "Годі! Такого не може бути! - скажете ви. Але хто може знати, що лежить за межами нашого звичного уявлення про світ? Звісно, загадки природи трапляються не на кожному кроці, але на те вони й загадки...

Необов’язково шукати екзотичні місця та їх мешканців у далеких краях. Наші користувачі мали унікальну можливість прямо з бібліотеки потрапити у дивовижний світ природи, який населяє нашу планету.
Під час слайд-презентації «Незвичайне - поряд» учні 6-Б класу ЗОШ №7 (класний керівник Хомик І. В.) мали нагоду дізнатись, про незвичайні рослини, тварини та інші витвори природи, які є на території нашої України та світу. Школярі розгадували загадки про природу, відповідали на питання вікторини «Чи знаєте ви рослини?» та «Ми у відповіді за тих, кого приручили». Діти були активними та задоволеними. Захід пройшов жваво, весело, цікаво і пізнавально.
Бібліотекар відділу обслуговування 5-9 класів Олена Рябая доповнила захід тематичною викладкою літератури “Цей дивовижний світ природи”.