Мій список блогів

вівторок, 8 квітня 2014 р.

День інформації


    8 квітня у міській бібліотеці для дітей відбувся день інформації   «Мистецтво берегти здоров’я». В рамках  Дня було представлено книжкову виставку  «Ти сам у відповіді за свою долю», проведено годину корисних порад «Здоровий спосіб життя – норма нашого життя», та спортивну вікторину «Здоровим будь».

    На годину корисних порад були запрошені учні 8-х класів ЗОШ №7 (класні керівники М.А.Соловян’чик, Л.В.Савчак) та директори реабілітаційного центру «Ковчег» К.В.Мельник та М.М.Бондар. Гості розповіли дітям про центр, про його життя та роботу, про себе, та як молитвою лікують хворих. Учні задавали питання, на які гості давали  конкретні відповіді.
    На закінчення гості сказали,  що "здорове тіло — продукт здорового розуму. Бо ж хвороба нікого не красить". Пам’ятайте про це і будьте мудрими, бережіть своє здоров’я змолоду, поки воно у вас є, щоб у здоровому тілі був здоровий дух, бо здоровому — все здорово! І тільки здорова людина може бути дуже багатою і щасливою, бо вона вже має надзвичайний скарб — здоров’я!