Мій список блогів

четвер, 1 серпня 2024 р.

 

        Сьогодні, в дитячій бібліотеці відбулася незабутня екскурсія для молодших школярів Нововолинського ліцею 8. Діти з нетерпінням чекали на цю подію, адже бібліотека завжди асоціювалася у них з цікавими пригодами та новими знаннями.

Екскурсія розпочалася з привітального слова бібліотекарів, які розповіли дітям про найцікавіші книги. Потім маленькі відвідувачі мали змогу познайомитися з різними відділами бібліотеки. Особливу увагу привернув дитячий відділ, де було багато яскравих ілюстрованих книжок.

Під час екскурсії діти дізналися, як правильно користуватися бібліотечним каталогом та шукати необхідні книги. Бібліотекарі також провели для дітей інтерактивні ігри, в яких вони вгадували відомих літературних героїв за описами, пограли в гру "Дощик", розібрали "бібліотечну" капусту, потанцювали. Ці заняття викликали у дітей справжній інтерес і бажання читати більше.

Ця екскурсія не лише розширила кругозір дітей, але й прищепила їм любов до читання та бібліотеки. Сподіваємося, що такі заходи стануть регулярними і будуть сприяти розвитку у дітей інтересу до книги та знань.