Мій список блогів

четвер, 23 вересня 2021 р.

БІЛЬШЕ ПРИГОД, БІЛЬШЕ БАЖАНЬ

    У Нововолинській міській бібліотеці говорили про пригодницьку літературу та сюжети, які потрапляють до книжок письменників, прототипів героїв та місію, які близьки дітям. 

   На захід непедбачуваний круїз "Більше пригод, більше бажань", в рамках клубу активного спілкування «Однокласник», були запрошені учні 5-А класу Нововолинського ліцею №8. Бібліотекар міської бібліотеки для дітей Рябая Олена розповіла про книги де є пригоди. Це й історії та оповідання про хоробрість та честь, кмітливість та працелюбність, наполегливість та волю до перемоги, книжки про щиру дружбу та справжні пригоди. Але насамперед ці книги – про людей, які змогли піднестись над іншими, стати кращими, «першими серед рівних». Стати лідерами.

   За словами бібліотекаря - якщо у майбутньому ви обираєте для себе шлях лідера, шлях успіху та перемог, то ці книги – саме для вас! Тож запрошуємо в бібліотеку до читання пригодницьких книг, і не тільки!

  Література надійшла до міської бібліотеки для дітей за Державною програмою від Українського інституту книги. Пригоди, детективи, фантастика, світові бестселери, книги для дітей та підлітків. Кожен знайде для себе щось цікаве.