Мій список блогів

вівторок, 9 лютого 2021 р.

ВАЛЕНТИНКА ЧИТАЦЬКИХ СЕРДЕЦЬ

14 лютого у багатьох країнах світу, в тому числі й в Україні відзначатиметься День Святого Валентина, або День закоханих. Напередодні цього світлого свята у міській бібліотеці для дітей, в рамках клубу активного спілкування «Однокласник», вирувала романтична атмосфера та гарний настрій, створений учасниками сьогоднішнього заходу.

Бібліотекар Олена Рябая ознайомила учнів 5-Б класу ЗОШ №7 з історією свята, з легендами, а потім кожний учасник виготовив маленьку «валентинку» тому, до кого прихильний. На «ура» пройшла творча година по виготовленню валентинок читацьких сердець. На заздалегідь підготовлених шаблонах діти проявили свою фантазію: вирізали, розфарбовували, клеїли ліпили. Використовувались усі можливі матеріали: кольоровий папір, старі листівки, фетр, з яких учні вирізали серця. Усі дуже старались, і хоч шаблони були однаковими, у кінцевому результаті кожна робота відрізнялась від іншої і набула своєї неповторності.













Також бібліотекар провела екскурсію та ознайомила учнів з новинками літератури. Діти були у захваті, кожний для себе вибрав книгу до душі.




До уваги користувачів в міській бібліотеці для дітей влаштована тематична полиця «П’ять сторінок кохання», де представлені книги сучасних українських та зарубіжних авторів про кохання.