Мій список блогів

пʼятницю, 2 червня 2017 р.

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ У БІБЛІОТЕЦІ

       
Щороку на початку літа ми відзначаємо прекрасне свято радості та одвічної надії - Міжнародний день захисту дітей. Адже саме в дітях дорослі прагнуть бачити здійснення своїх мрій і сподівань. А тому закликаємо  усіх сьогодні та кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце. А допоможуть у цій важливій справі гуманність та доброта.

Гамірно, весело і багатолюдно було у цей день в міській бібліотеці для дітей. До бібліотеки на бібліоленд «Наповнюймо цей світ дитинством» завітали маленькі вихованці середніх груп ДНЗ №4 (вихователь Н.М.Кім, практичний психолог Л.С.Шинкарук-Кордун), та учні 2-4 класів Низкинецької ЗОШ (вчителі К.Шамринська та Ю.Спаденюк).

Про святкування в світі Міжнародного дня захисту дітей розповіла завідувач бібліотеки Валентина Ярмолюк. Діти активно спілкувалися,  грали у веселі ігри, приймали участь в конкурсах, вікторинах, відгадували загадки, демонстрували спритність у вправах з м’ячем, переглядали мультфільми. Малята читали вірші про щасливе дитинство, про літо, маму.
  

 
 
Свої художні здібності проявили у конкурсі малюнків. Дітлахи із задоволенням малювали бібліотеку, ліс, квіти, мирне небо,  й навіть інопланетян.

 
Під час свята  діти отримали море задоволення та  незабутніх відчуттів. А на завершення зустрічі бібліотекарі подарували дітям м’які іграшки та пригостили солодощами.