Мій список блогів

четвер, 25 серпня 2016 р.

ВЕЛИКИЙ МАЙСТЕР УКРАЇНСЬКОГО СЛОВА

27 серпня 2016 року Україна святкує славний ювілей – минає 160 років від дня народження Івана Франка, всесвітньо знаного поета, прозаїка, драматурга, публіциста, перекладача й видатного вченого, номінованого на Нобелівську премію, якої він був безперечно гідний.
І тому з цієї нагоди в сквері центральної міської бібліотеки пройшли «франкові читання». У цей день Франкове слово наповнилося особливою аурою. Воно звучало в поезії та у прозі. Усі присутні з великим захопленням читали твори Каменяра. До читання віршів долучилися й читачі міської бібліотеки для дітей.
Під час читання творів Івана Франка.
          
На фото: Спічак Віталіна (Нововолинська гімназія, 3-Б кл.), Гидзун Каріна (ЗОШ №7, 9-А кл.), Дегтяр Єлизавета (Нововолинська гімназія, 6-Б кл.), Демчук Вікторія (СЗОШ №9, 6 кл.), Попович Тетяна (Нововолинська гімназія, 8-А кл.), Уманець Мирослав (Нововолинська гімназія, 9-А кл.), Немчак Оксана (ЗОШ №7, 9-А кл.), Козицька Вікторія (вихованка НЦДЮТ).

У книгозбірні для дітей оформлено книжкову викладку літератури  "Він прийшов услід за Шевченком», яка знайомить з життєвим та творчим шляхом Івана Франка та його творами.