Мій список блогів

четвер, 4 серпня 2016 р.

ЛІТНІЙ ВІДПОЧИНОК ДІТЕЙ РАЗОМ З БІБЛІОТЕКОЮ

Тривають веселі літні канікули. І цьому дуже радіє дітвора, адже це їхня улюблена пора. Тому що літо для них, звичайно, це час відпочинку і цікавих пригод. А, щоб діти змістовно і з користю проводили свій час Нововолинська міська бібліотека для дітей провела природознавчу мандрівку порами року «В травах-барвах забуяло літо» для дошкільників та учнів 1-4 класів.

Який же відпочинок без захоплюючих ігор, розваг, солодощів і звісно цікавої книжки. Спершу діти завітали до Містечка Атракціонів нашого міста де досхочу награлися та порозважалися на веселих атракціонах. Тож висловлюємо щиру вдячність директору Нововолинського парку культури та відпочинку Ігорю Вікторовичу Левкову за надану можливість чудового відпочинку дітей.




А наша мандрівка на цьому не закінчилися… І веселою юрбою всі ринули у надзвичайно чудове та затишне кафе «Новік». Тут на наших маленьких користувачів чекали солодкі сюрпризи, море розваг та несподіванок. Звичайно теж щиро дякуємо адміністратору кафе за солодкі подарунки та позитивні емоції.  



Після такого насиченого та активного відпочинку, сівши перепочити разом з дітками у затінку бібліотекар Лариса Крилова розповіла їм багато цікавинок про цю чудову пору і загадала веселі літні загадки та вікторини, де наші маленькі мандрівники  проявили неабияку кмітливість та ерудицію.

А у відділі обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів організовано книжкову виставку «Літо-літечко», ознайомившись з якою можна знайти багато цікавої інформації  про всіма нами улюблену літню пору.
Тож читайте та відпочивайте разом з бібліотекою. Це дуже цікаво та корисно.