Мій список блогів

вівторок, 30 грудня 2014 р.

Зима на казку чарівну багата

Зима — найхолодніша пора року, але все одно дуже цікава та весела. Коли, як не зимою, можна покататися на санчатах, ковзанах, зліпити снігову бабу, погратися в сніжки. А ввечері, сидячи біля вікна, можна довго дивитися як падають білі пухнасті сніжинки.
Зима приносить із собою багато цікавих і незвичайних природних явищ: сніг зі своїми красивими сніжинками, мороз, який малює кумедні малюнки на вікнах, лід, що дозволяє нам кататися на ковзанах і т.д.  А Новорічні і Різдвяні  свята скільки  радості і щастя та тепла дарують всім нам.
Для того щоб розширити кругозір в дітей та донести багато цікавої інформації  про зиму бібліотекар Л. В.Крилова  провела з учнями 4- Б класу  ЗОШ №7 (класний керівник Н. П. Магера ) літературну вікторину «Зима на казку чарівну багата». Діти з великим зацікавленням розгадували запитання, розв’язували логічні завдання про зиму, про зимові свята та обряди, читали віршики, колядки, і щедрівки . Учні отримали   від проведення заходу заряд   добрих і   позитивних емоцій,  а також  гарний настрій  і пообіцяли, що протягом зимових канікул обов’язково будуть відвідувати бібліотеку, та читати цікаві книжки.  

Вітаємо всіх з Новим роком і Різдвом Христовим та до зустрічі в затишних залах нашої книгозбірні!