Мій список блогів

середу, 1 жовтня 2014 р.

День відкритих дверей у міській бібліотеці для дітей


Щорічно 30 вересня вся наша країна святкує Всеукраїнський день бібліотек. На честь свята у книгозбірнях  нашого міста вже стало традицією влаштовувати різноманітні  святкові акції і заходи, присвячені цій урочистій даті.
        Не була осторонь і наша бібліотека. Саме в цей день ми провели День відкритих дверей «Читаємо всією сім’єю».  Нашу  книгозбірню відвідали вихованці  ДНЗ №4 «Берізка» (вихователь Ніна Анатоліївна Селедець), де діти  познайомилися з журналами та книгами, які  є у відділі обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів, прийняли участь у вікторині «Впізнай казкового героя».

      
         Екскурсією  до бібліотеки розпочалась зустріч  учнів 5-Б класу ЗОШ №7 (класний керівник Наталія Петрівна Цеголко), де відбулося знайомство з відділом обслуговування учнів 5-9 класів, читачами якого вони нещодавно стали.

 

        Користувачі бібліотеки  мали змогу переглянути  медіа-мандрівку «Розмаїття українських книг», познайомившись з такими книгами як С.Гридін «Федько прибулець з Інтернету», І.Роздобудько «Пригоди на невідомому острові», О.Ільченко «Таємниця старої обсерваторії», О.Гаврош «Пригоди тричі славного розбійника Пинті», А.Кокотюха «Таємниця козацького скарбу», В.Рутківський трилогія «Джури», та іншими.

 
                 

       В читальному залі до уваги всіх  бажаючих організована викладка нових книг «Читай українське», де представлені книги сучасних українських письменників.