Мій список блогів

вівторок, 27 травня 2014 р.

Гра - вікторина

Ми не можемо уявити сьогоднішнє наше життя без транспорту, без доріг, світлофорів, пішохідних переходів. Транспорт – наш вірний друг! Але, забуваючи про власну безпеку, нехтуючи правилами дорожнього руху, люди можуть стати жертвою своєї необдуманої поведінки. І транспорт може бути не тільки корисним, а й небезпечним, якщо не знаєш правил дорожнього руху.

 Незабаром літні канікули і діти будуть  багато подорожувати. І для того, щоб вони  були обережними на дорозі та знали правила дорожнього руху бібліотекар Л. В.Крилова разом з учнями 4- Б класу гімназії (класний керівник Войтович І. Г.)  провела гру – вікторина  «До країни дорожніх знаків». Діти в ігровій формі «подорожували» по країні дорожніх знаків. Під час такої «подорожі» діти, розділившись на дві команди «Водіїв» і «Пішоходів» розгадували ребуси, загадки, вікторини  та повторювали правила безпечного перебування на вулиці. Учасники обох команд успішно впоралися з своїми завданнями та пообіцяли, що і влітку не будуть забувати про правила дорожнього руху.
У відділі дошкільників та учнів 1-4 класів розгорнуто тематичну полицю «Світлофор вогнем моргає – він дітей застерігає», де користувачі бібліотеки мають змогу познайомитися з книгами по даній темі.