Мій список блогів

четвер, 15 травня 2014 р.

Міській бібліотеці для дітей - 60 років




Бібліотека... Серце завмира,
Коли пірнаю в тишу таємничу,
Святилище пізнання і добра,
Що в майбуття через минуле кличе.

       В житті кожної установи є дата, яка має одну унікальну властивість: віддаляючись у часі, вона не втрачає для наступних поколінь ні свого значення, ні своєї притягальної сили. Навпаки, з роками, десятиріччями, вона стає більш вагомою, ще глибше розкривається її соціальний та історичний зміст.
      Саме таку дату – 60 років з  дня свого заснування відмічає наша бібліотека.
15 травня 1954 року  відкрила двері для маленьких жителів міста міська бібліотека для дітей.  За роки існування сотні тисяч читачів знайшли в бібліотеці необхідну, цікаву і корисну інформацію, скориставшись якою, отримали можливість підвищити рівень освіченості, познайомитись з творчістю письменників, художників, композиторів.
За цей час бібліотека трансформувалася у сучасний інформаційний центр громади, обладнаний новітніми комп’ютерними системами та підключеними до всесвітньої мережі Інтернет. На сьогодні  бібліотека не лише видає книги чи періодичні видання, надає довідки та інформації з будь-якої галузі знань, але задовольняє найвимогливіші запити постійних користувачів та відвідувачів книгозбірні, приймає участь у різноманітних конкурсах. У бібліотеці працюють клуби за інтересами, експонуються виставки нових видань, проводиться безліч цікавих заходів.
 
      Ми завжди раді кожному читачеві, який приходить в нашу бібліотеку. Колектив бібліотеки намагається щоб  користувачам  було у нас затишно, комфортно і завжди цікаво.