Мій список блогів

понеділок, 11 липня 2022 р.

БІБЛІОТЕЧНЕ ЛІТО – 2022

 

Літо – найулюбленіша пора року для дорослих та дітей: пора подорожей та відпочинку. На жаль, широкомасштабна агресія росії проти України змінила і звичайний розклад  літнього відпочинку. Але якщо  ви залишилися вдома, завжди можна корисносно провести час у бібліотеці. 

Для юних книголюбів вже декілька років поспіль в Нововолинській міській бібліотеці для дітей працює проект «ДРАЙВУЙ З КНИГОЮ В РИТМІ ЛІТА», до якого входять не тільки знайомства з новими книгами, а й інтелектуальні розваги, пізнавальні ігри, вікторини, мультфільми.

Протягом тижня у міській бібліотеці для дітей відбулося безліч цікавого. У казково-ігровий вівторок дітлахи побували на книжковому пікніку «Книга під відкритим небом», де познайомилися з цікавими українськими казками та самі їх читали.

Мультяшна середа запросила дітвору на перегляд мультфільму. Дітям було представлено мультик «Халабудка» із серії «10 українських мультфільмів, які сподобаються дітям». Після перегляду всі обговорили фільм і відповили на питання «Чого вчить мультфільм».

Вікенд у бібліотеці пройшов у чомучкин четвер. Користувачі мали можливість погратися у бібліотеці, порозгадувати кросворди, поскладати пазли  і переглянути нові  та  цікаві книги.



Книгозбірня запрошує доєднуватись дітей – і постійних читачів, і тих, хто вимушено прибув до нашого міста через війну. Тому слідкуйте за анонсами на блозі і фейсбук-сторінці Нововолинської міської бібліотеки для дітей та беріть участь у заходах.

Тож давайте зустрічати кожний день літа гарним настроєм, чарівними посмішками та улюбленими книгами!

Не гайте часу, долучайтеся до дружної  читаючої компанії.