Мій список блогів

понеділок, 27 червня 2022 р.

ПАТРІОТИЧНИЙ СКРАПБУКІНГ

    28 червня наша країна відзначає День Конституції. Саме 26 років тому в Україні було прийнято Основний Закон держави. Цей акт закріпив незалежність українського народу, зробив його справжнім володарем суверенітету. З цієї нагоди бібліотекар міської бібліотеки для дітей підготувала патріотичний скрапбукінг "Проста Конституція" .

     Бібліотекарка розповіла дітям про Основний Закон держави, про те, що кожна людина приходить у цей світ із правами та наголосила: «Для того, щоб ніхто не порушив твоїх прав, слід поважати права інших дітей». Поговорили і про обов’язки, яких вони мають дотримуватися. Діти гортали сторінки Конституції України, а також книг про право та з’ясували, як в одній книжці може поміститися все наше життя і життя всієї нашої країни.



   Для користувачів представлена книжкова полиця літератури «Державні символи України» на якій представлені книги про історію держави та права громадян.  



      Бібліотекарі закликають читачів пишатися нашою Україною, любити її, шанувати свій рід, не цуратися одне одного, жити за Основним Законом, що на віки поєднав усіх українців.