Мій список блогів

пʼятницю, 22 жовтня 2021 р.

ЧИТАТИ КНИГИ ФАНТАСТИКИ ТА ФЕНТЕЗІ – ЗДІЙСНЮВАТИ МРІЇ У РЕАЛЬНІСТЬ


    Чим викликана популярність книг в жанрі фантастики та фентезі, читати які сьогодні дуже модно? Видання про фантастику полонять нашу уяву своїми неземними подіями, лише взявши їх до рук. Те ж саме відбувається і з тими, хто поринає у світ фентезі: книги несуть читачів у вир несподіванок і чудернацьких створінь. 

І саме про ці жанри літератури говорили в міській бібліотеці для дітей, в рамках клубу активного спілкування «Однокласник», під час блікфангу «Фантастичні книги і де їх шукати» з учнями 5-А класу Нововолинського ліцею 7. Бібліотекар Олена Рябая ознайомила присутніх з книгами цілого захоплюючого всесвіту з вигадками чогось неіснуючого та магічними принадами, порушенням всіх законів фізики й логіки та чарівними створіннями. Видання надійшли до бібліотеки від Українського інституту книги в рамках Програми поповнення книжкових фондів бібліотек.

Наприкінці заходу бібліотекар побажала учням долучитися до цікавих вигадок та зробити ковток справжньої насолоди, перейнятися мріями героїв і повірити у власні. Адже сучасна фантастика та книги з загадкового жанру фентезі іноді стають незамінними друзями, що раді повідати про те, що ніколи б не здійснилося на Землі…