Мій список блогів

вівторок, 17 вересня 2019 р.

ЗАПОБІГТИ! ВРЯТУВАТИ! ДОПОМОГТИ!


Це девіз сміливих  та рішучих  працівників аварійно-рятувальних служб, які сьогодні  відзначають своє професійне свято. Адже професія рятівника – одна з найважливіших на Землі. Це не просто професія, це вміння вчасно прийти на допомогу, співчувати, відчувати біль і співпереживати людям, які опинилися у біді.
Напередодні Дня рятувальника на територію Нововолинської міської бібліотеки для дітей  прибув потужний яскраво-червоний пожежний автомобіль разом з командою рятувальників Нововолинською ДПРЧ №5. Де на них вже чекали діти 3-А та 3-Б класів Нововолинської ЗОШ №7 разом з класними керівниками Світланою Іванівною Красько та Людмилою Володимирівною Сохацькою.
Школярі отримали знання про протипожежну безпеку , побачили умілі дії пожежників, їх вправність і професійність. А ще пожежники  продемонстрували спорядження, дали їм приміряти пожежні каски, рукавиці  і захисні костюми.
Кульмінацією зустрічі було те, коли на прохання дітлахів пролунала вже знайома всім сирена пожежної машини. Непосидючі школярі посміхались без упину, адже таке заняття для них стало новинкою, чимось раніше незвіданим і надзвичайно цікавим!








А у бібліотеці розгорнута тематична полиця «Вивчим правила пожежні й завжди будем обережні», з якою познайомила всіх присутніх бібліотекар Лариса Крилова на закінчення зустрічі.