Мій список блогів

пʼятницю, 22 грудня 2017 р.

ПЕРЕДНОВОРІЧНИЙ МАЙСТЕР-КЛАС

Незабаром Новий Рік. Чудове свято, сповнене зимової магії та сюрпризів. Разом із ними у кожну оселю завітає затишок, тепло,  і, звичайно ж, очікування дива.
А для того, щоб створити цей святковий, неповторний настрій бібліотекар Лариса Крилова для учнів 2-А класу Нововолинської гімназії (класний керівник  О. А. Власюк) в рамках гуртка «Юні бібліотекарі» провела майстер-клас «Різдвяною стежкою до щастя та добра».
Спочатку бібліотекар розповіла учням  про історію виникнення ялинкових прикрас та про традиції святкування новорічних і різдвяних свят в Україні та світі. Після цього діти виготовляли свої «маленькі шедеври». Створені власноруч сніговики та ялинки вирізнялися оригінальністю і були не схожими одна на одну. 
А по закінченню майстер-класу діти були у чудовому піднесеному настрої та  в передчутті чарівних і дивовижних зимових свят.
Майстер-клас завершився спільними побажаннями здійснення всіх мрій та див, тому що напередодні Нового Року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов’язково здійсняться.





Тож хай прийдешній рік виправдає наші самі добрі надії і сподівання, принесе достаток і добробут нашій Україні. Нехай панує у наших домівках мир, взаєморозуміння й любов.