Мій список блогів

четвер, 19 травня 2016 р.

Обласний семінар «Любов до України з дитинства : сучасний ракурс громадянсько-патріотичного виховання в бібліотеці»

18 – 19 травня відбувся обласний семінар заступників директорів  ЦБС   по роботі з дітьми на тему «Любов до України з дитинства: сучасний ракурс громадянсько-патріотичного виховання в бібліотеці». Перший день семінару  пройшов на базі Нововолинської ЦБС. Учасники семінару відвідали Нововлинську ЦМБ, міську бібліотеку для дітей, бібліотеки – філії №1, 2, Нововолинський  історичний  музей та підприємство ТзОВ «БРВ - Україна».
Знайомство з містом розпочалося із перегляду тематичного заходу  у міському Палаці культури, приуроченого 25-й річниці незалежності України, та  виставки декоративно-ужиткового мистецтва.
У роботі семінару взяли участь начальник відділу культури і мистецтв управління культури   облдержадміністрації  Марія Назаревич, начальник відділу з питань внутрішньої політики, взаємодії зі ЗМі та зв’язків з громадськістю міськвиконкому Світлана Груй, начальник відділу культури  Інна Левкова, заступник начальника відділу культури Олеся Сословська.


Серед основних питань, які розглядалися учасниками були: «Бібліотека і влада: грані співпраці», «Нововолинськ – місто шахтарів», «Сучасний соціокультурний простір міста Нововолинська».
Своїми напрацюваннями поділилися директор Нововолинської ЦБС Світлана Кухарук та завідувач міською бібліотекою для дітей Валентина  Ярмолюк.
Щиро дякуємо всім, хто допомагав у організації і проведенні семінару.