Мій список блогів

понеділок, 23 червня 2014 р.

На гостинах у казки


   
Казки...  Хто  їх не любить? Чарівні, добрі, хвилюючі завжди були у пошані. Їх із задоволенням  слухають і діти, і дорослі. В казки ми вчимося, як на світі жити, тому що казка – це глибокий колодязь мудрості, який неможливо вичерпати, він завжди сповнений розуму, доброти.
   20 червня до бібліотеки завітав пришкільний табір «Соняшник» ЗОШ № 7 на гру – вікторину «Повний глечик казочок для маленьких діточок». 
    «Чи є на світі людина, яка хоча б раз у житті не мандрувала дивовижною країною казки?! Напевно, ні. У дитинстві всі мріють познайомитися з добрими феями, гномами або чарівником. Кожен хоче мати чарівну паличку, мати богатирську силу або казкову вроду» - так розпочала свою розповідь біля книжкової виставки «В гостях у казки» завідувач бібліотеки В.В.Ярмолюк, де діти мали змогу познайомитися з різноманіттям українських, зарубіжних та авторських казок.
   Разом з бібліотекарем учні груп «Капітошка», «Усмішка» та «Сонечко» (вихователі Л.В.Сохацька, С.А.Усатова, В.С.Лопухович) помандрували чарівним світом казок. Вони розгадували загадки, відповідали на питання вікторини по казках, де проявили свою ерудованість та спритність, побували на «Веселих уроках мудрої сови», переглянули улюблені мультфільми.