Мій список блогів

четвер, 20 березня 2014 р.

Бебі –шоу


           19 березня в рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання  в нашій бібліотеці  відбулося бебі – шоу «Звірята лікують книгу».
             На початку зустрічі бібліотекар Л. В. Крилова розповіла дітям про значення книги в житті людини.  На свято завітали  почесні гості Королева Книга та її помічник Пілот, ролі яких чудово зіграли учні 3-А класу гімназії  Іванцова Настя  та Томашук  Денис.  Потім бібліотекар   разом  з учнями  3- А класу (класний керівник Редько Стефа Миколаївна)  та помічником  Пілотом «мандрували по чарівних островах». Під час такої «мандрівки» діти розгадували загадки, відгадували різноманітні логічні завдання, розпізнавали героїв улюблених казок.
         Трішки пізніше з’явилася порвана книга, яка просила  допомоги в звірят та лікаря Айболита. Звірята блискавично впоралися зі своїм завданням і книжка миттю була врятована. Всі присутні отримали  масу задоволення від перегляду.
         Ми  щиро вдячні керівнику гуртка «Культури мови і спілкування» центру дитячої та юнацької творчості  нашого міста Галичук Наталії  Іванівні за допомогу в проведені заходу.