Мій список блогів

четвер, 24 грудня 2020 р.

ЛИСТ У 2021 РІК

         До Нового року залишився тиждень і вже час зайнятися важливими справами. До них же можна віднести і написання новорічного листа. Годі й нагадувати, що діти в 21 сторіччі розвинені та в казки не дуже вірять. Але дитина не може не мріяти (та й дорослі мріють теж, признаймося!).

Саме написанню новорічного листа був присвяченний майстер-клас "Лист у 2021 рік", який відбувся в рамках клубу активного спілкування «Однокласник». Для роботи знадобилися кольоровий папір, ножиці, клей та фантазія. Бібліотекар міської бібліотеки для дітей Рябая Олена показала ескізи аплікацій, надала декілька порад до написання листа.

Новорічна листівка – це казка, яка стає реальністю. До того ж, вироблення та написання листа — це гарний привід проявити всі свої творчі здібності та фантазію, адже послання в Новий рік можна прикрасити малюнками та аплікаціями.

До написання новорічної листівки діти підійшли дуже серйозно. Усі вирішили писати від руки, адже надрукований на комп’ютері лист, втрачає всю таємничість та загадковість. Листівки були оригінальні та дуже красиві.