Мій список блогів

понеділок, 24 березня 2014 р.

Прес-мандрівка


В рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання в бібліотеці пройшла прес-мандрівка «Щоб все добре діти знали, є газети і журнали». Мета заходу-ознайомити учнів із дитячими журналами, розвивати пізнавальні інтереси, розширювати читацький кругозір, сприяти вихованню доброзичливості, товариськості, шани до рідного слова.
Подорожуючи Країною Періодики, учні дізналися багато нового і цікавого про газети і журнали для дітей.
Перший давній друг дітей  «Малятко». В журналі  є розмальовоки, абетка, конкурси й призи.
Журнал  «Пізнайко» - великий витівник, всезнайко містить комікси для малят, історичні оповідки, давньогрецькі міфи,є пластилінова країна для вправних рук і рук умілих.
Нова і цікава газета малечі «Казковий вечір». Газета друкує дитячі портрети, з казками знайомить,є            ігри     у          ній,     є          цікаві  пригоди.
         Щомісячний журнал «Юний натураліст» для тих, хто любить пухнастих, смугастих, колючих та повзучих, хто бережливо ставиться до природи та закоханий в кожну стеблинку, травинку, квіточку рідного краю, знайдете тут відповіді на будь – які питання.

«Юная леди» цей щомісячний журнал для  підлітків Тут ви знайдете багато цікавого про видатних людей, про останні новинки у світі моди, здоров’я та красоту, креативні ідеї, про різні хоббі та різні види дозвілля. Цікавинкою цього журналу є подарунок у кожному номері.
Найкращий молодіжний журнал України «Однокласник», який щомісяця знайомить з такими рубриками:

  • ярмарок новин
  • глобус України (розповіді про заповідні місця України)
  • співаємо разом (тексти улюблених пісень та ноти)
  • іменини (улюблених музикантів, акторів, письменників)
  • кіоск муз (інтерв’ю зі знаменитостями)
  • гороскоп та багато іншого.
А щоб дізнатись більше – то ви часу не гайте: ЖУРНАЛИ ЧИТАЙТЕ у нас в бібліотеці.