Мій список блогів

понеділок, 14 березня 2016 р.

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ДИТЯЧОГО ЧИТАННЯ "КНИГОМАНІЯ-2016"

Книга… Вона володіє магічною силою, яка спроможна схвилювати, порадувати, розгнівати. Вона пробуджує допитливість, допомагає в навчанні. Вона розвиває розум, вчить ширше мислити. Глибше відчувати й розуміти навколишній світ, людей.
Сьогодні в міській бібліотеці для дітей відбувся ІІ-ий етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія-2016». В конкурсі взяли участь учні 6-7 класів усіх шкіл нашого міста. Конкурсантам необхідно було не лише встановити особистий рекорд із прочитання книжок, а й підготувати цікаву розповідь про найулюбленішу книгу або літературного героя.
Журі відмітили відмінну підготовку дітей, їх начитаність, мистецькі здібності. Переможцями ІІ-го етапу загальноміського конкурсу стали – Нінічук Юрій (6 клас ЗОШ №9) та Воронюк Денис (7-б клас ЗОШ № 6). Вітаємо їх і бажаємо успіхів у ІІІ-му етапі конкурсу, адже вони будуть представляти наше місто в області.




Усі конкурсанти отримали подарунки від приватного підприємця Віталія Бадзюня та організаторів свята - працівників міської бібліотеки для дітей.