Мій список блогів

вівторок, 22 березня 2016 р.

ПОСВЯТА В ЧИТАЧІ «ЗАВІТАЙ У ЦАРСТВО КНИЖКОВЕ, ЗУСТРІЧАЙ ТОВАРИСТВО КАЗКОВЕ»


Гамірно та весело проходить у Нововолинській міській бібліотеці для дітей Всеукраїнський тиждень дитячого читання. З великим задоволенням поспішають до нас діти, адже чудово знають, що тут на них чекають багато приємних несподіванок та цікавої інформації. У другий день Тижня у нашій книгозбірні відбулася посвята в читачі, на яку завітали учні 2-В класу гімназії (класний керівник Ю. Б. Панасюк). Спочатку маленькі чомусики з цікавістю розглядали книгозбірню, знайомилися з книгами та журналами на полицях стелажів. А тоді разом з бібліотекарем Ларисою Криловою "здійснили мандрівку" до неосяжного всесвіту цікавих книжок.
Ну а яке ж свято без ЇЇ Величності Королеви Книги, роль якої зіграла  учениця 2-В класу Дарина Яковинець . Пишно і урочисто Вона ввійшла  до зали та «повела всіх присутніх у своє Книжкове королівство», а також познайомила дітей з правила користування книгою та бібліотекою. Після цього з’явився Незнайко (учень 2-В класу Борис Іванов ) і хотів зіпсувати свято. Але  Королева Книга не дозволила це зробити та «швидко перетворила  Незнайка у Знайку».
Всі учасники порадували бібліотекарів своїм розумом та кмітливістю, знаннями книг, а головне бажанням читати та пізнавати нове. І тому  в кінці заходу відбулося таїнство посвяти у  читачі, під час якої Королева урочисто вручила кожній дитині формуляр користувача. А вони в свою чергу пообіцяли, що неодмінно будуть  хорошими читачами і любитимуть та поважатимуть книги.