Мій список блогів

четвер, 28 вересня 2023 р.

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

  День відкритих дверей, приурочений Всеукраїнському дню бібліотек, розпочато! Протягом тижня  у Нововолинській  міській бібліотеці для дітей було гучно та весело. Тут відбулося багато цікавого.

   Для учнів 4-А класу ліцею №8 (кл.керівник Власюк О.А.) провели презентацію бібліотеки, де діти  відкрили для себе бібліотеку, познайомилися з новими та цікавими книгами, відгадували вікторину по казкам.

  28 вересня 105 років від дня народження  Василя Сухомлинського, видатного педагога, гуманіста, мислителя, публіциста, лауреата Шевченківської премії. Для користувачів бібліотеки та дітей ВПО було проведено книготерапію за творами автора «Велике серце доброї людини». Учні познайомилися з біографією письменника, його творами, з заповідями творчої особистості. А на закінчення про зустріч бібліотекарі подарували сердечка з цими заповідями.

   Наступним був майстер клас в рамках проєкту «Memory Craft», який представляє ГО «Валентність Переосмислення» (посилання на фейсбук сторінку https://www.facebook.com/valency.rethink) за підтримки ALIGHT (посилання на фейсбук сторінку https://www.facebook.com/WeAreAlight) де присутні виготовляли паперову модель до Дня Бібліотек «Книжечку-скриньку», матеріали надані «Валентність».

    На екскурсію - інформину «Знання у книгах, книги у бібліотеці» завітали учні 5-А ліцею №7(кл. керівник Матіюк А.А.). Учні ознайомилися з бібліотекою та цікавими книгами.

       А ще представники БФ «Посмішка ЮА» провели для дітей розважально-ігрову програму.

   На закінчення свята на всі присутніх чекав приємний сюрприз від бібліотекарів. Ведмідь Тедді подарував масу позитивних емоцій та море радості.