Мій список блогів

четвер, 11 лютого 2016 р.

Арт-колаж «Привітні долоньки»

Незважаючи на те, що лютий — місяць холодний та морозний, ми все одно його любимо за те, що святкуємо в ньому світле та чарівне свято всіх закоханих — день Святого Валентина. Цей день в нашій країні відзначають не так давно, але він став вже досить популярним, і всі ми залюбки поринаємо в атмосферу його чарівності. Любов — почуття світле і добре. Вона може бути до Батьківщини, до рідного міста, до матері, до дівчини чи хлопця, і, звичайно, до книги та  бібліотеки.  Виразити свою палку шану та повагу напередодні цього чудового свята прийшли учні 3-Б класу (класний керівник Красько С. І) ЗОШ №7. Тому в бібліотеці було гамірно і весело, адже в рамках гуртка «Юні бібліотекарі»  було проведено арт-колаж «Привітні долоньки».  Сумувати було ніколи, бо тут на них чекало багато цікавих несподіванок.
Спочатку діти змагалися в конкурсах на спритність, кмітливість та інтелектуальність, в яких показали чудові розумові та фізичні здібності.


Незмінним атрибутом цього романтичного свята є валентинки. Звісно, що діти з великим інтересом теж долучилися до їх виготовлення. А бібліотекар Лариса Крилова ознайомила їх із технікою виконання. Слід зазначити, що діти проявили неабияку майстерність та фантазію.  У свої роботи вони вклали частинку своєї чистої душі, всю свою любов та щирість. Такий подарунок зігрітий теплом дитячих долоньок, заряджений енергією добра і любові. Він принесе подвійну радість: тому, хто виготовляє і тому, хто приймає подарунок. 

                                           

Приємно визнати те, що учні не забувають про воїнів, які захищають нашу країну. Тому свої  власноруч  виготовлені «маленькі шедеври»  відправлять саме їм. Бібліотека звичайно теж не залишилася без валентинок. Багато слів вдячності, любові та пошани отримала від своїх вдячних користувачів. Отож подаруйте їх тим, кого любите й поважаєте. Бажаємо любові всім, миру та злагоди.