Мій список блогів

четвер, 28 лютого 2019 р.

ПЕРШІ КРОКИ ДО БІБЛІОТЕКИ


Чудової передвесняної днини завітали до Нововолинської міської бібліотеки для дітей учні 1-А та 1-Б класів ЗОШ №3 разом з класними керівниками Марією Сергіївною Гринь та Надією Миколаївною Шостак на пізнавальну екскурсію. Тут їх зустріло розмаїття цікавих, яскравих книг, газет та журналів. Новенькими палітурками книги посміхнулися до малечі та повели їх у чарівний світ принцес та принців, фантастичних пригод та мандрів.



Бібліотекар Лариса Крилова зазначила, що книга в житті людини має величезне значення. І хоча інформаційними лідерами для дітей є телевізори та комп’ютери, проте книга була і залишається головним джерелом інформації та базових знань. Під час екскурсії першокласники познайомилися з правилами користування бібліотекою та книгами. А якщо діти хочуть дружити з книжками, необхідно бережливо ставитися до них та вони повідають багато цікавого. Про це наголосила бібліотекар та розповіла про те, як слід поводитися з книгами. 
Цікавим доповненням до екскурсії стали захоплюючі різноманітні  ігри: «бібліотека – книжчин дім», «чи уважний ти читач»,  вікторина «з якої казки» та «загадки казкових героїв», а також гра «так чи ні».



Весело та радісно було в цей день у бібліотеці. Всім дуже сподобалась екскурсія, про що свідчили слова вдячності від наших маленьких користувачів.