Мій список блогів

пʼятницю, 7 грудня 2018 р.

У НОВОВОЛИНСЬКІЙ МІСЬКІЙ БІБЛІОТЕЦІ ДЛЯ ДІТЕЙ КАЗКА «РУКАВИЧКА» ЗАВІТАЛА В ГОСТІ ДО МАЛЯТ


Особливе місце в духовній сфері нашого народу належить казці. Казка незвичайним почуттям живе у кожному з нас, адже це особлива форма мислення, форма творчості. Поряд з цим, вона – джерело знань, бо у ній зашифрований життєвий досвід багатьох попередніх поколінь, відображаються усі аспекти людського життя, а казкові сюжети розкривають ситуації та проблеми, які переживає в своєму житті кожна людина.
Саме для того, щоб донести до дітей її виховний зміст у Нововолинській міській бібліотеці для дітей відбулася інсценізація казки «Рукавичка» у виконанні дітей зразкового драматичного гуртка «Пролісок» НЦДЮТ (керівник Наталія Іванівна Галичук) на яку завітали учні 1-Б класу ЗОШ №7 разом з класним керівником Аллою Семенівною Байдою та вчителем Лілею Степанівною Мартинюк.
Майстерна гра маленьких акторів викликали багато позитивних емоцій серед дітей. Переглянувши її, вони зрозуміли, що казка має і великий повчальний зміст, адже вона вчить бути дружнім, товариськими, долати разом всі труднощі та впевнено йти до своєї мети.










А на закінчення бібліотекар Лариса Крилова для дітей провела веселу вікторину «Чи знаєте ви українські казки?» та підсумовуючи зазначила, що вміла робота з казкою допоможе виховати в дитини чуйність і доброзичливість, милосердя й співчуття – риси, які допомагають формувати справжню Людину.