Мій список блогів

четвер, 6 грудня 2018 р.

6 ГРУДНЯ - ДЕНЬ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ!

Сьогодні ми вшанoвуємo усіх військoвих, які у лавах Збрoйних Сил України служать справі зміцнення oбoрoнoздатнoсті та підвищення безпеки нашoї держави. На наших військових покладена священна місія - боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу. Історія Української держави, і її Збройних Сил свідчить про те, що вони з честю виконують її. А народ відповідає на це любов’ю та пошаною.
До Дня Збройних Сил України бібліотекар міської бібліотеки для дітей Олена Рябая провела історичний екскурс «Славні сини української доби» для учнів 8-Б класу Нововолинської гімназії. Учні ознайомились із славними традиціями українського війська, що бере початок ще з часів Київської Русі та Запорозької Січі, із героїчними сторінками періоду ХХ століття, з бойовими подвигами українських військовослужбовців, дізналися про шлях армії у воєнні роки та в мирні часи. 
Бібліотекар у своєму виступі звернулась до учнів, а особливо до юних хлопців — майбутніх воїнів з закликом любити та шанувати свою батьківщину, бути її вірними патріотами.
На завершення, учасники заходу підвели підсумки, що потрібно гідно нести високе звання захисника України, дорожити честю і бойовою славою Збройних сил, тому що на наших військових покладена священна місія — боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу.

Щиро вітаємо з Днем Збройних Сил України та бажаємо незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я, звершення всіх мрій та МИРУ!